Stall Lyricas

Välkommen till Stall Lyricas

Vi är ett litet stall i Norra Långhed, några minuter utanför Alfta i Hälsingland. 

Vi är måna om personerna som kommer in. 

Vi har i dagsläget ett litet stall med 2 boxar som i framtiden kommer att byggas ut till 6 boxar totalt. Vi har också en liten lösdrift med stor ligghall. Från 1/11 så är båda boxplatserna lediga, men vi har möjlighet att ta in våran häst som sällskap om du bara är intresserad av 1 boxplats. Vi har också hästar på lösdriften.

Vi har ju varmstall så det alltid är plusgrader i stallet.

Vi har egen paddock. I stallet finns spolspilta med varmvatten. Runt omkring stallet finns det fina ridvägar med lite trafik. Perfekt för t.ex. travträning eller bara ridning.

Vi har nära till Bollnäs travet och till Edsbyns ridhus om man rider för någon. Vi har ju egen utomhus paddock som går bra att boka om man ska rida för nån.

Vi erbjuder lösdrift och boxplats samt halv- eller helinackordering. Vid inackordering så ingår matning morgon och kväll. Täckes byten också.

Vi har lång utevistelse för hästarnas skull. Så de inte behöver stå inne så länge. 

Men det kan anpassas efter behov. 

Vissa tilläggstjänster erbjuds också vid behov. Vi har eventuellt möjlighet att ha en mindre transport här. 

Vi erbjuder också att endast använda paddocken mot en månadskostnad eller engångskostnad. Vi kan vid träning tillåta att man bokar paddocken under 1h. I övrigt är det fritt för alla som vill använda den som betalar för det. Det finns hinder och hinderstöd.

Alla priser är inkl moms och stallet drivs som en näringsverksamhet och är momsregistrerat. Se prislistan för exakta priser. All vinst från inkomsten används för att förbättra stallet och gården. 

Har man hovslagare som kommer kan man meddela det i grupp chatten för att vara säker på att inget stör skoningen. Vi anpassar oss för det mesta. 

Vi har en gång i månaden en stallmöte för att diskutera vad som kan bli bättre i stallet och om man har någon åsikt eller önskemål. 

Hyran betalas i förskott och det går bra att få fakturan i handen eller via mail. 

Vi har 1 månads uppsägningstid, för båda parters skull. 

För att komma och kolla på stallet går det bra att sms:a 079-340 31 03 för att boka tid, alternativt mejla på denise@stalllyricas.com.